Локомотив (ГО)

Локо (ГО) задържа двама

Локо (ГО) ще продължи да разчита на двама от основните си играчи. Нов договор подписа Тихомир Трифонов - Херо, а вратарят Евгени Александров се отказа от намеренията си да се пробва в чужбина. „На футболистите всичко е изплатено. Не дължим нито лев на доставчици и хотели, а задълженията към НАП драстично намаляват“, обяви президентът Георги Бижев. „Разполагаме с много добра тренировъчна база в Долна Оряховица и преценихме, че не е нужно да се разхищават финансови средства за лагери. Подготовката на Локо (Пд) ще се проведе изцяло при домашни условия", допълни той. 

 

 

„Събираме се на 8 януари. Тогава ще са ясни имената на новите попълнения. Ще запознаем момчетата с целите и задачите пред отбора преди началото на пролетта. Няма да се борим нито оставане, нито за живуркане в групата, преговаряме с доста футболисти, но ще подберем тези, които са ни нужни. Искаме да работим в перспектива, да създадем здрава сплав между рутина и младост“, заяви треньорът Красимир Мечев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK