Спартак (Плевен)

Спартак Плевен разкри контролите за зимната подготовка

Отборът на Спартак Плевен ще започне зимна подготовка на 7 януари. Тя ще протече изцяло в местни условия. На 13 януари отборът на Красимир Бислимов и Петър Ванков ще изиграе първата си контрола - с елитния Етър (Велико Търново). Освен с „болярите“ плевенчани ще изиграят още шест мача до 24 фувруари, когато започва пролетния дял на първенството на Трета лига. Първият от тях е на 18 януари срещу Монтана. Следва спаринг с Кариана (Ерден) на 26 януари. 

 

Четвъртият мач е срещу едноименния отбор на град Севлиево на 2 февруари. Четири дни по-късно спартаковци ще премерят сили с Чавдар (Етрополе). За 9 или 12 февруари бе предвиден двубой с Литекс, но не е сигурно дали ще се проведе. Ако не, ще се търси друг съперник. Последната проверка на Спартак ще е на 16 февруари срещу Ботев (Луковит). В хода на подготовката ще се договаря мястото на провеждането на въпросните двубои. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK