Левски

Левски си връща още един любимец на Сектор Б

Още един от любимците на феновете на Левски от началото на века може да се завърне на „Герена“, научи „Меридиан Мач". „Сините“ вече си прибраха Димитър Иванков, който в петък официално бе назначен за треньор на вратарите. Същото скоро може да се случи и с още един от футболистите, които рамо до рамо с Иванков вдигаха титли и купи. Това е Александър Александров. Кривия е бил препоръчан на Спас Русев, за да подсили едно от звената, които имат нужда от това - скаутското. В момента то се състои от един човек - Кирил Вангелов. Така е от времето, когато спрягаше и друг бивш играч на ^сини-те“ - Христо Иовов. Изискванията му обаче се разминаха с тези на ръководството.

Така близки до Спас Русев са му дали идеята да потърси Александър Александров, който натрупа доста сериозен опит при трансферите като изпълнителен директор на Ботев (Пд). През 2014 година той се раздели с „канарчетата“ и оттогава не е работил официално в роден клуб. Николай Киров имаше намерение да го върне като скаут, но нещата не се получиха. Кривия дълго време отбягваше коментари за Левски или Ботев, но нещата отскоро се промениха. През лятото той изяви виждания, каквито има и Слави-ша Стоянович за „сините“. Според Александров на „Герена“ трябва да се залага повече на родни играчи, а чужденците наистина трябва да притежават класа и да се обмисли внимателно дали стават за там.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK