Левски

Славиша: Идвам на среща със собственика, тя ще реши всичко

„Меридиан Мач“ успя да се свърже вчера със старши треньора на Левски Славиша Стоянович. Сърбинът, който има словенски паспорт, празнуваше Коледа в родината си и не беше особено словоохотлив, но все пак успяхме да изкопчим няколко думи от него. Както е известно, той има солидна оферта от федерацията на Латвия за национален селекционер и иска да напусне „Герена“ преди изтичането на договора си, който е до края на сезона.

 

„В момента имам гости и не искам да говоря. Утре (б.р. днес) пристигам в България. Ще имам среща със собственика Спас Русев. След нея ще знам всичко и ще мога да ви кажа какво ще правя. А сега ви моля да ме извините, защото имам гости“, заяви Стоянович пред „Меридиан Мач“.

 

Изказването на треньора на Левски потвърди, че той в никакъв случай не е сигурен за оставането си на „Герена“. Както единствен „Меридиан Мач“ разкри, Славиша първоначално опита да се измъкне от „синия“ клуб с оправданието, че има висок холестерол и иска да се лекува в родината си. На „Герена“ дори обмисляха да уважат решението му и да склонят за прекратяване на договора по взаимно съгласие, но тогава стана ясно, че Стоянович всъщност има оферта от Латвия. За последно треньорът беше поставил условие, че ще остане в клуба само ако Павел Колев стане директор.

 

Според запознати на срещата със Спас Русев сърбинът ще се опита отново да се измъкне от Левски, без федерацията на Латвия да плаща неустойка.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK