Ботев Пловдив

Забиват Кайзер на пейката, пазари се за 500 евро

Вратарят на Ботев (Пловдид) Даниел Кайзер може да бъде забит на пейката през пролетта като отговор от страна на ръководството към протакането от негова страна на преговорите за нов договор. Той продължава да отказва предложението на клуба, въпреки че то е само с 500 евро по-ниско от последната сума, която стражът и новите му мениджъри са поискали като месечно възнаграждение.

 

Ситуацията с поляка се различава доста от тази със Серкан Юсеин. Халфът вече подписа предварителен договор с Лудогорец, но ако двата клуба не се разберат за трансферната сума, ще доиграе сезона и в Пловдив и ще си тръгне като свободен агент след 30 юни. Николай Киров твърдо ще залага на Серкан, но ако Кайзер не преподпише, той ще го сложи на пейката за сметка на Чворович.

 

В същото време от „жълто-черния клуб могат да са изключително доволни от сделката, която са постигнали с фейрензе за Стивън Петков. Според договора те не само ще получат добра трансферна сума за играч с изтичащ след шест месеца контракт в размер на 170 000 евро, но и трябва да ги имат по сметката си до пет дни след парафираното. Очаква се най-късно в петък португалците да са платили и средствата да бъдат използвани за зимната селекция на „канарчетата“. 

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK