Ювентус

Бивша нападна Роналдо: Той е ши*ан психопат!

Една от бившите приятелки на суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо нападна португалеца и го определи на "ш**бан психопат". 

 

Телевизионната звезда Джасмин Ленард е готова да помогне на Катрин Майорга, която обвини португалския футболист в изнасилване, случило се преди десет години в хотелска стая в Лас Вегас.

 

Ленард е имала връзка с нападателя, но разкри, че е поддържала контакт с него през попоследните 18 месеца.

 

 

"Нямате представа какъв всъщност е той! Ако хората можеха да си представят само малка част от същността му, щяха да се ужасят. Мислих дълго и решиха да се свържа с атрин Майорга и нейните адвокати, за да им помогна в обвиненията за изнасилване срещу Кристиано. Не мога да седя повече и да го гледам как лъже. Ще направя всичко възможно, за да й помогна. Разполагам със съобщения и записи, които ще са безценни за Катрин и екипа й“, обяви Джасмин Ленард на профила си в „Туитър“.

 

 

"Имам куп съобщения от него! Дълбоко в себе си той признава, че има сериозни ментални проблеми. Роналдо е грубиян, лъжец и ши*бан психопат. Никой няма да повярва на тези неща, които ще споделя, ако нямам доказателства. Аз обаче съм умно момиче и имам много такива. Мачът тепърва започва“, допълни участничката в британския „Биг Брадър“.

 


 

"Разказва ми как е тормози психически майката на бебето си и я третира като лай*о. Съобщения за всички пъти, в които я е лъгал. Има заплахи срещу мен и семейството ми. Той е наел детективи, които да ни следят. Каза ми, че ако се срещам с някой друг или напусна къщата, ще ме отвлече, ще нареже тялото ми на парчета, ще го сложи в чувал и ще го хвърли в реката. Да, имам доказателство за всичко, което казвам. Той е психопат. Имам цял файл със заплахи, които той е отправял към мен. Но аз не се страхувам от него, защото съм запазила всичките му мръсни тайни.”


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK