Берое

Томаш остана и без Цонев

Старши треньорът на Берое Александър Томаш съвсем остана без играчи, след като и Борислав Цонев претърпя интервенция. Атакуващият халф се превърна в един от основните футболисти за заралии, като с изявите си стигна и до националния отбор на България. Той демонстрира постоянство и високо ниво през изминалите 12 месеца.

 

23-годишният футболист бе измъчван от болки в коремната област през последните три месеца. След кратко лечение той все пак стисна зъби и доигра мачовете от миналата календарна година. Борислав Цонев почти сигурно ще пропусне целия подготвителен период на Берое, което означава, че няма да бъде на 100% готов за първите официални мачове на тима в Първа лига.

 

Гаджев също претърпя операция и ще бъде извън сметките на Томаш за първите мачове от подновяването на първенството. Така на практика Берое остана само с двама полузащитници - Александър Цветков и Иван Минчев, тъй като се очаква в следващите дни да се стигне до продажбата на Мартин Райнов в Левски. Все пак, ако нещо във възстановяването на Цонев и Гаджев се обърка, трансферът на Райнов може да бъде стопиран.

 

Своето възстановяване продължават Вандерсон и Георги Ангелов, които бяха оперирани в края на миналата година и ще отсъстват от игра за дълъг период от време.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK