Арда (Кж)

Кременлиев: Ще има още един-два силни трансфера

Спортният директор на Арда Емил Кременлиев говори пред "Тема Спорт" във връзка със зимната селекция. Той направи любопитен коментар и по отношение на привлечените през лятото опитни играчи.

 

"Арда се нуждае от свежа кръв и жадни за изява и победи футболисти. Признавам, че направихме грешка през лятото. Тогава приоритет ни бяха опитните играчи, с много мачове. Явно обаче не успяхме да постигнем поставените цели. И сега се насочваме към това, от което се нуждае отборът. Виждате, че стартираме с млади момчета. Тодор Тодоров е на 18, идва от Асеновград, като притежава много добра скорост. Играе като крило", каза Кременлиев.

 

"В момента преговаряме за раздяла с Борислав Стойчев и Георги Андонов, които не влизат в плановете ни. Очакваме и още един-два силни трансфера, говорим за по-известни имена. Като цяло си запазихме ядрото от заключителните есенни мачове, така че в никакъв случай съставът ни не е отслабен. Единствената дилема беше дали да имаме резерва на 35, или на 18 години. По-добър вариант е вторият", посочи още Кременлиев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK