Беласица

Лошо време отложи подготовката на Беласица

Лошото време в Петрич стана причина за отлагането на старта на подготовката на Беласица. След като нови десетина сантиметра наваляха върху старата 30 сантиметрова снежна покривка, ръководството на „комитите“ реши да пренасрочи увертюрното занимание от вчера за понеделник, 14 януари, отново от 14,30 часа.

 

 

В същото време станаха ясни имената на трима нови футболисти които ще се присъединят към Бела след нападателя Христо Петров. Първият е идващият от Спартак (Вн) Атанас Карачоров. 20-го-дишният талант започна с футбола в пловдивския Спартак.

 

 

От там премина в школата на шампиона Лудогорец, за да се изкачи от юношите младша-възраст до дублиращия тим на „орлите“, с който миналата година игра в „Б“ група, записа и дебют за шампионите срещу Локо (Пд). Другият пристигащ Сотир Илиев е 19-годишен, също краен защитник. Той е продукт на академията на Христо Стоичков в Етрополе, в последния есенен кръг бе титуляр за Чавдар при гостуването на „лесничеите“ в Първомай, когато Бела се наложи с 3:0, след хеттрик на Благой Наков.

 

 

Третото кандидат-попълнение Десислав Токов, всъщност е познато име. 27-годишният петричанин, който може да играе като централен и краен защитник вече е ритал няколко сезона за Беласица, а за последно бе на гурбет в Кипър, където обаче не игра.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK