ОФК Бдин 1923 (Видин)

Голмайстор на Бдин обвини шефовете на клуба в кражба

Вече бившият голмайстор на Бдин (Видин) - Радослав Байчев, който напролет ще бележи с екипа на Севлиево, разкри ужасяващата ситуация край Дунава. Байчев определи случващото се в Бдин като “трагедия”, обвини ръководството на клуба, че краде пари и изрази желание всички в България да разберат какво се случва в клуба.

 

“Ситуацията във Видин е трагедия. Базата е в ужасно състояние, няма екипировка, обещават се заплати и бонуси, а накрая не се дават. За празниците ни оставиха без пари. За мачовете пък пътуваме пет часа с маршрутка, а на обяд ни дават кебапчета, футбол така не се прави. Пари в града има, но явно се крадат от ръководството на Бдин. По-добре да закрият отбора”, коментира разгневеният бивш голмайстор на Бдин (Видин) пред „Спортал“.

 

“Десет гола вкарах през есента и накрая нищо - нито пари, нито уважение. Имат да ми дават 1300 лева, но със сигурност няма да ги получа. Дано с моите пари поне купят топки на футболистите. Треньорът също казва, че има да взима пари, но аз съм сигурен, че той си прибира заплатата зад гърба на играчите. Държа всичко това да стане ясно. Не ме е страх. Излизам с името си. Нека цяла България разбере каква е ситуацията във Видин”, допълни още Байчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK