Германея

Германея стартира в Драгалевци

Наставникът на Германея (Сапарева баня) Атанас Стоилов изведе своя отбор за първа тренривока на терена в Драгалевци. Както е известно по това време на годината в Сапарева баня има доста сняг.

 

„До първия ни контролен мач ще готвя наличните футболисти едноразово. Новите футболисти са Ивайло Стоянов от Миньор (Перник), Радослав Димкин се завръща от Велбъжд (Кюстендил), Борислав Трендафилов за последно играл в ФК Севлиево и Кристиян Ковачев се завръща от Германия. Те ще имат шанс за изява още на първата проверката срещу Струмска слава Радомир. Селекцията при нас е отворен процес. Очакваме нови футболисти, които ще бъдат изпробвани в останалите контролни срещи срещу U19 на Левски на 26 януари, на 30 януари срещу Сливнишки герой, на 2 февруари срещу Спортист (Своге), на 9 февруари срещу U19 на Славия и на 16 февруари срещу лидера на Софийска областна група – Железница. Няма да разчитам вече на Антон Славчев, Калоян Йосифов, Спас Спасов и Александро Дамянов“, заяви Атанас Стоилов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK