Левски

Спас Русев: Не съм продал Левски!

Собственикът на Левски Спас Русев разкри, че не е продал клуба. Изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев обяви, че се е съгласил да поеме операционната власт на „Герена“ след покана от „следващите собственици на клуба“.

 

 

Русев сподели, че все още няма преговори за продажбата на Левски. Той определи престоя си при „сините“ повече като „романтична мечта“, а той самият е по-ориентиран към бизнес-насоката на отношенията. Бизнесменът говори за слчуващото се на „Герена“ в интервю за вестник „Капитал“.

 

 

„Не знам какво, защо и на кого е казвал новият изпълнителен директор, а и не мисля, че е моя работа да коментирам изказванията му. За момента няма (бел. ред. промяна на собствеността). Сами разбирате, че смяната на собственост не става на общо събрание. Има си определени правила и процедури, които трябва да се следват, за да има подобна промяна.“

 

 

„Към момента, в който ми задавате въпроса (22 януари – бел. авт.) – не, не съм продал Левски. А дали преговарям – да, това съществува като възможност, но към момента не мога да споделя повече по въпроса“, заяви Русев и разкри какво за него е работата му на „Герена“.

 

 

„Ако трябва да оприлича с нещо моето участие в Левски, то ми напомня на романа „Вечер във Византия“ на Ъруин Шоу за онези две седмици в Кан, където всичко изглежда супербляскаво, но всъщност не е. Мисля, че за мен Левски е много повече романтична мечта, отколкото бизнес перспектива.

 

 

„А това след първоначалната еуфория не е здравословно, защото аз съм преди всичко бизнес човек. Иначе, както добре знаете, не мога и не обичам да коментирам неофициални твърдения“, сподели бизнесменът пред икономическия седмичник.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK