Левски

Божинов прибира само по 10 бона в Левски

Според последните информации, трансферът на Валери Божинов в Левски е само въпрос на време, но от ръководството на "сините" са готови да предложат най-много 10 000 евро месечно възнаграждение на Валери Божинов.

 

 

Това ще е таванът за български играч според новите порядки на „Герена“, пише „България днес“. Ще го получават малцина. Повечето заплати ще са в рамките на 6000-8000 евро. Все пак за Божинов от Левски са готови да направят компромис.

 

 

Нападателят е близо до завръщане в отбора. Предстоят последни разговори между изпълнителния директор Павел Колев и нападателя около личните му условия. Очаква се Божинов да даде отговора си до няколко дни.

 

 

Вчера следобед Ботев (Враца) изигра последната си контрола от лагера в Турция. Божинов не бе в стартовия състав на Сашо Ангелов, което още повече засили предположенията, че той всеки момент ще подпише със „сините“.

 

 

Предстои завръщането на Ботев в България. Веднага след него Валери ще се види с Колев и ще стане ясно дали ще облече екипа на Левски за втори път. Нападателят призна, че вече е имал един разговор с новия силен човек на „Герена“.

 

 

„Всичко си остава между мен и Павел Колев. Не мога да кажа какви са шансовете да стане този трансфер“, обясни той. Преди това на няколко пъти нападателят обяви желанието си да заиграе със синята фланелка.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK