Берое

Томаш гласи Бербо за халф

Димитър Бербатов ще има сериозна роля в Берое, ако приеме офертата, която са му предоставили старозагорци. Александър Томаш ще разчита той да замени Мартин Райнов в центъра. Райнов отново е желан от Левски и може да поеме към „Герена“ в близките дни. Самият Мартин разкри за това. Остава само „сините“ и „зелените“ да се договорят за неустойката. Халфът има договор до лятото и има право да подпише с гранда от столицата още сега. От „Герена“ обаче ще трябва да платят на Берое, ако искат да бъде на разположение на Георги Дерменджиев още през пролетта.

 

Така неговото място ще бъде заето от Бербатов, който ще връзва играта на тима в средата на терена. За целта до него ще бъде Охене, който се завърна под Аязмото. Здравенякът ще трябва да върши черната работа и да бъде гръб на Бербо.

 

Схемата с Бербатов е била пробвана по време на тренировките в Турция. Бербо пътува заедно с Берое до югоизточната ни съседка, но не взе участие в контролите, които бяха изиграни там.

 

Освен като играч, Бербатов ще бъде и помощник на Александър Томаш.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK