Локомотив София

От Локо (Сф): Пети сме по бюджет в групата

Собственикът на Локо (София) Иван Василев предупреди останалите отбори, че трябва да се съобразяват с „червено-черните“, защото отборът е силен и няма нищо общо с есента. Василев допълни, че отборът му е пети по бюджет в групата, а някои от тимовете разполагат с три пъти по-големи бюджети от този на „железничарите“.

 

“Локомотив е Локомотив и ако бяхме влезли в Първа лига, всеки трябваше да се съобразява с нас. Бях направил и бюджет. Имахме добри футболисти. С малко надграждане съвсем спокойно щяхме да играем в “А” група. За съжаление сега се борим за 4-5 място. Всичко дойде от баража. Тогава щях да се откажа. Дойдоха едни италиански инвеститори, на които щях да дам клуба, но не се оказаха сериозни хора. Оттам загубихме доста време за привличането на нови футболисти. Нов отбор се прави много трудно. Стартирахме лошо сезона. Други неща не искам да коментирам. Ако не ни бяха взели точките, сега щяхме да сме втори с всички проблеми, които ги имаме. Това е самата истина“, каза Василев. Той уточни, че някои от клубовете имат 2-3 пъти по-големи бюджети от този на Локо. „Локомотив е пети по бюджет, но бюджетът не играе. Играят футболистите. Отново казвам, че бяхме сериозно ощетени. Но аз съм отговорен човек и няма да се оправдавам, а търся вината във футболисти, треньори и ръководство“, каза Василев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK