Реал Мадрид

Рамос проговори за проблемите в Реал

Капитанът на Реал Мадрид излезе с официално изявление в социалните мрежи, в което коментира ситуацията в "кралския клуб", както и конфликът си с Флорентино Перес. 

 

"Ние футболистите искаме да говорим само на терена, но този сезон това не се случи. Ние играчите сме най-големите виновници и аз като капитан съм най-виновен. Затова смятам по най-откровения начин да отговоря на въпроси, които витаят във въздуха около нас”, представи той автоинтервюто си.

 

 


- Беше ли грешка жълтият картон в Амстердам?
Беше огромна грешка, поемам вината на 200%.

 - Защо записа документален филм?
Имаше предварително поети ангажименти, а през главата ми никога не е минавало, че срещата реванш ще протече по този начин. С напредването на двубоя записваха все по-малко. 


 

 

- Спорил ли си с президента в съблекалнята?
Нещата в съблекалнята се обсъждат и остават там. Няма никакъв проблем, а интересът на всички е един - Реал Мадрид.

 

 

- Упрекнал ли си своите съотборници, критикувал ли си ги? 
Винаги говорим и се мотивираме в съблекалнята и винаги конструктивно.


 

 

- Спречкал ли си се с Марсело?
На всяка тренировка има спорове. Това е част от работата под напрежение. Това е просто случка като много други, които се случват ден след ден. Марсе е като мой брат. 


 

 

- Защо пътува до Валядолид?
Защото исках да бъда близо и да подкрепя моите съотборници.

 


- Какво става с треньора?
Това е решение, което не зависи от нас, ние не се месим. Имаме огромен респект към позицията и винаги подкрепяме треньора на Реал Мадрид.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK