Спартак (Пловдив)

Спартак (Пд) вдига паметник на Тодор Диев пред стадиона

Ръководството на Спартак Пловдив обяви, че ще вдигне паметник и плоча на легендата Тодор Диев пред стадиона си, който предстои да бъде реновиран основно.

 

"Искаме да уведомим обществеността, че предвиждаме изграждането на паметна плоча и паметник на ВЕЛИКИЯ ТОДОР ДИЕВ след построяването на новия, за да изразим уважението и почитта си към легендата", заявиха от клуба.

 

"Предвиждаме паметникът да е на най-челно място на нашия стадион. Ръководството на Спартак Пловдив вече е разговаряло и с близките на Тодор Диев. Паметникът и паметната плоча ще бъдат изградени изцяло с финансиране от страна на клуба в лицето на президента Динко Миленчев. Отворени сме за всякакви инициативи, свързани с легендарни футболисти на Спартак. Ръководството ще уведоми в детайли кмета на града инж. Иван Тошев и областния управител г-н Здравко Димитров за намеренията си, за да не бъдат въвличани в странни инициативи", каза още от Спартак Пд.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK