Нефтохимик

Защо стражът на Нафтата се е сбил с фен? Истината излезе наяве и е много изненадваща

Инцидентът след срещата между Атлетик /Куклен/ и Нефтохимик миналата събота, бе представен от домакините, чрез регионалните пловдивски медии, като незаслужено нанесен побой от страна на вратаря на Нефтохимик – Ферди Мюмюнов, върху възрастен човек. 

Тези твърдения са абсолютно неверни и манипулативни, пише официалният сайт на бургаския клуб. 

Това, което се случи е, че по време на първата част от срещата родителите на вратаря, които бяха сред публиката, бяха нападнати вербално и физически от фенове на домакините. Действията на Мюмюнов бяха продиктувани именно от инстинкта за закрила на семейството. В опита си да защити родителите си, му бяха нанесени силни удари от въпросните фенове в областта на лицето, в резултат на които носът му бе счупен. Днес той претърпя операция, която за щастие премина успешно, но тепърва му предстои възстановяване.

Въпреки разбираемите мотиви, с които прибягна към саморазправа, вратарят получи директен червен картон и Нефтохимик игра през второто полувреме с десет човека. Именно заради споделената вина, в конкретната ситуация, Мюмюнов е наказан от БФС с лишаване от състезателни права само за една среща, посочват от лагера на „шейховете“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK