Добруджа Черноморец Балчик

Цирк във Втора лига! Играчи дразнят Кокала с прически

Голям цирк беляза дербито на област Добрич между Добруджа и Черноморец (Балчик). Срещата завърши 1:0 за гостите, които тласнаха още повече тима на Емил Велев към аматьорския футбол. Но не това е най-любопитното, а нещо съвсем друго - че всички футболисти от Балчик бяха с бели коси. Причината разкрива треньорът на Черноморец Георги Иванов-Геша.

 

„В деня на срещата рожден ден имаше нашият футболист Даниел Граматиков, който навърши 30 години. Той дойде при нас през зимата, след като бе освободен от Добруджа и всички в моя отбор искаха да бъдат съпричастни с него, тъй като той е с прошарена коса“, каза Геша пред „Меридиан Мач“.

 

Граматиков е юноша на Черно море, но записва над 100 мача за Добруджа и помага за завръщането на тима в професионалния футбол през миналото лято. Той обаче явно не се е разбирал добре с Емил Велев, тъй като през зимата бе освободен от тима. Не е изключено той да е бил изгонен с думите: „Този с бялата коса“... Е, в крайна сметка провокацията от страна на Черноморец (Балчик) им донесе късмет и Граматиков със сигурност винаги ще помни 30-ия си рожден ден. Друг е въпросът, че подобен цирк в официален мач много, ама много рядко може да се види.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK