Арда (Кж)

Белчев за Арда: Най-много държа на дисциплината

Треньорът на Арда Стамен Белчев говори за първата си седмица в тима.

 

"Вече съм бил в Кърджали, но като футболист - останах шест месеца тук. Отборът сега има потенциал и нужните играчи, за да постигне поставената цел - влизане в елита. Ако имаме постоянство, не ме притеснява, че ще го постигнем. Разликата с втория е 8 точки, но такъв пасив бързо се стопява. Надявам се да покажем добро лице до края на сезона и да бъдем постоянни. Смятам, че с наличния потенциал като футболисти можем да го направим.

 

Договорът ми е за година и половина, но когато не са доволни от теб, по всяко време може да се прекрати. Шест месеца плюс една година е контрактът, да бъда най-точен. Всичко зависи от това дали ще постигнем целта и дали ще са доволни от моята работа. Най-много обичам да има дисциплина в съблекалнята, в мачовете и в личния живот на играчите. Аз съм с тях два-три часа на ден, което време не е достатъчно да са пълноценни. Всеки трябва да е наясно, че има сериозен ангажимент към клуба и е нужно да пази дисциплина и извън терена. По отношение на играта - ще опитам да извлека максимума от всеки футболист. Надявам се по най-бързия начин да разберат моите изисквания. Искам да изпитват удоволствие от това, което правят. Има неща, които трябва да се подобрят, но нека да останат за играчите", каза Белчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK