Шефът на съдиите: Искам и жена да свири в Първа лига

Шефът на съдиите Йордан Сталев разкри, че най-вероятно ще продължи с нестандартните назначения и занапред в Първа лига.

 

„Момчетата се справят на очакваното ниво. Ние това желаем. Надявам се това представяне да продължим с тези нестандартни назначения. Драгомир Драганов се справи много добре с мача (б. р. -Левски - Лудогорец). Владимир Вълко (б. р. - съдията от мача Левски - ЦСКА) никога не е губил доверието, както на мен, така и на комисията. Веднага след дербито, следващата седмица свири U19, след това бе в „Б“ група, сега е четвърти съдия в „А“ група. Иска ми се и жена да назнача. Но в ранглистата на А група няма жена-рефер, засега“, заяви шефът на съдиите пред „Дарик“.

 

„Как се отнасят международните съдии към тези назначения не сме коментирали. Те трябва да го приемат нормално. Мисля, че този формат на шампионата е вече трета година. Съдиите са свикнали вече. Като напрежение за тях не е чуждо. Те досега са го завъртели 2 години този начин на игра. Аз мисля, че с последните назначения показах, че няма да има разделения. Всеки ще свири според формата си. Те трябва да са готови за всеки мач. Няма да има разделение на съдии за първа и втора шестица“, добави Сталев и коментира изявлението на Венци Стефанов след дербито Славия - Левски, че ще извади Станислав Тодоров от съдийството: „Станислав Тодоров ще свири на мачове, на които комисията прецени“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK