Нефтохимик

Любо Божинов: Не трябва да има никакво отпускане

Опитният халф Любомир Божинов се завърна тази зима в Нефтохимик, за да помогне за изпълнение на целите пред тима. Първата е завръщане при професионалистите. Нафтата е лидер в Югоизточната Трета лига. През пролетта бургазлии записаха четири поредни победи.

 

"Мисля, че влязохме в добър ритъм. Надявам се в събота срещу Димитровград да зат-върдим доброто си представяне до момента и да спечелим пета победа. Трябва да се концентрираме върху всеки мач и докато не си гарантираме влизането в професионалния футбол да няма никакво отпускане от наша страна. Ако подценим Трета лига - това ще доведе до грешки, затова подхождаме сериозно към всеки мач", коментира 33-годишният футболист.

 

"Със сигурност всички в отбора - и младите, и по-опитните, трябва да не забравяме целта си. Аз се върнах, за да помогна на отбора да влезе във Втора лига. За нас - хората, които сме от Бургас, а и за другите, които не са - участието на отбора в професионалния футбол, може да бъде трамплин - възможност за развитие", категоричен е Божинов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK