Етър Велико Търново България

Балъков изригна: Българският манталитет заби нож в гърба на българския футбол

Красимир Балъков използва социалните мрежи, за да коментира информацията, че ще поеме националния отбор на България. Ето какво написа настоящият наставник на Етър на официалната си страница във Фейсбук:

 

„БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

 

Във връзка с публикации в средствата за масова информация, от днес – 25 март, засягащи името ми, съм длъжен да отговоря:

 

Първо: Никой от БФС не е водил разговори с мен за каквито и да е промени или назначения.

 

Второ: Днес националният отбор има много важен мач в Косово и такива фалшиви новини, могат да доведат до сериозно напрежение и нагнетяване на обстановката. А точно сега на футболистите е необходимо спокойствие и концентрация.

 

Трето: В момента се подготвям за последната фаза на шампионата и предстоящия двубой за Купата на България с моя клубен отбор Етър и по никакъв начин не желая моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в първенството и турнира за Купата, които преследваме.

 

Четвърто, но не по важност: Аз не служа и не защитавам ничии интереси. Имам договор, следвам стриктно своята програма и подобни спекулации не могат да ме отклонят от задачите и работата ми в Етър.

 

И за финал: Желая успех на националите и Петър Хубчев тази вечер!“, написа Балъков в социалните мрежи.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK