Левски

Мъри за пореден пот отпадна като вариант за треньор на Левски, макар че в момента е напълно свободен

Станимир Стоилов за пореден път е отпаднал като вариант за нов треньор на Левски. Той е бил обсъждан миналия понеделник, 18 март, но Мъри има планове за продължаване на треньорската му кариера в чужбина, твърди "Тема спорт".

На този етап той не смята да се завръща в България. Още през януари Стоилов призна, че е получил обаждане от вече назначения изпълнителен директор Павел Колев, но не конкретизира темата на разговор.

Преди около две седмици на "Герена" са взели решение за смяна на треньора Георги Дерменджиев, а намерението за предложение към Станимир Стоилов е било тайна за най-доверението, но нефутболни хора в ръководството.

Едва след като най-успешния треньор на сините е обявил други планове за продължаване на треньорската си работа, сините са се насочили към Петър Хубчев. Националният селекционер до момента не е опровергал новината, че е вариант за треньор на Левски. Той директно избягва въпросите, свързани със смяна на работата му от БФС към "Герена", откъдето също отричат за замислена рокада. 

Дерменджиев е сигурен, че хората, които го уверяват в неверността на тези информации, са твърде сериозни и биха му казали, ако има нещо. При това стечение на обстоятелствата не е ясно дали наставникът ще продължи да бъде на същото мнение. С оглед създалата се ситуация е възможно Георги Дерменджиев сам да се оттегли.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK