Беласица

Тамдем с шанс да води Бела за постоянно

Днес ще бъде първият сериозен тест за треньорския тандем Иван Златински - Атанас Пасков, който пое петричкия Беласица, след абдикацията на Иво Тренчев. Управителят на общинския футболен клуб Венко Папалюгов през седмицата даде да се разбере, че ако футболистите се отърсят от напрежението и запишат серия от добри игри, то дуото може да изкара шампионата в ЮЗ Трета лига до края.

 

„Ако пък нещата не се случат според очакванията ни, проучваме няколко кандидати и при положение, че успеем да се договорим с точния човек, който би могъл да ни помогне в тази ситуация, ще принебрегнем и до назначаването на ново име", поясни петричкия футболен шеф. По ирония съдбата на Златински и Ласков водеха "комитите" при нулевото равенство срещу днешния съперник в Разлог, дни преди щафетата от тях да поеме Иво Тренчев. Тогава на стадиона в Разлог гостите играха добре, като сериозна заслуга за точката без съмнение имаше треньора на вратарите Христо Бахтарлиев, който сложи ръкавиците и застана под рамката, заради продължаващото лечение на контузията на титулярния страж Захари Димитров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK