ФК Банско

Банско натири БГ Бейл след стачка

Банско би дузпата на миналия през Левски, Славия и още куп елитни отбори Милен Василев. Той бе изгонен за симулативна игра в мача с Чавдар (Етрополе) (1:1). Във въпросния двубой БГ Бейл влиза като резерва в 65-ата минута, 5 минути по-късно открива резултата, а в 80-ата без видима причина самоволно напуска терена. Това принуждава треньора на „козлите“ Димитър Крушовски да вкара ветерана Красимир Дурчов на негово място, вместо на предвидения да излезе Илия Карапетров. В крайна сметка в настъпилия хаос и след последвалия червен картон на Георги Фикийн Банско позволява изравняване в 90-ата минута. След срещата Василев разпространява две различни версии -първата е, че нещо в крака го пресякло, а втората - че е с разтежение. В понеделник обаче той не само че не куца, но и тренира на пълни обороти. „Когато му съобщих, че ангажиментът му с нас приключва с незабавен ефект, той си призна, че е направил всичко умишлено като явна демонстрация срещу това, че е резерва в последните мачове“, каза изпълнителният директор на „козлите“ Крикор Румян.

 

 

„Не отричам, че Василев е много добър футболист, само че главата му не е чиста, защото се занимава с други неща, които му пречат и реално са сгромолясали кариерата му. Откакто е в Банско, сме му помагали всеки път, когато е имал нужда, правили сме десетки компромиси, но сега ни предаде и прошка няма“, коментира Румян.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK