Ботев (Гълъбово)

Симонович: С една победа нещата ще си дойдат на мястото

Треньорът на Ботев (Гъл) Саша Симонович говори след поражението от Локо (Сф) с 0:1 в „Надежда“. Той призна, че в представянето на тима се чувства напрежението от дългата серия без победа, която продължава и под негово ръководство.

 

„Още се опознаваме с момчетата, с които работим от по-малко от две седмици. В клуба намерих много добри професионалисти и в организационно отношение нещата са, както трябва да бъдат за това ниво. Разполагаме с всичко необходимо и съм сигурен, че с една победа всичко ще си дойде на мястото. Ще работим сериозно да я постигнем още в петък срещу Черноморец (Бч). В дефанзивен план нямам забележки към играта ни с Локо (Сф). От изнасянето на топката и изграждането на атаките обаче може да се желае още много. Имаме доста кадрови проблеми, но при всички положения момчетата могат повече. Ще видите. Реалният резултат бе равният. Ние искахме да спечелим, но за разлика от Локо, които се възползваха от своя шанс и вкараха, ние не успяхме и вече във втори мач не може да отбележим. Важно е да вдигнем глави и да сложим край на тази серия. Всичко е в нашите ръце, ще тренираме, ще говорим, ще се подобряваме... В момента това е ситуацията и до края на сезона няма как да правим сериозни промени“, коментира Симонович, който завари отбор в много лошо физическо състояние, а поне двама от тези, които се появиха в игра в „Надежда“ бяха с наднормено тегло и нямаха вид на професионални футболисти. Открояващият се в това отношение Джунейт Яшар обаче остана на терена до края заради контузия в коляното на Зотев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK