Левски

"Няма да напълним Левски с румънци!"

Името на Богдан Патрашку стана отново много актуално в България, след като бе обявен за новия главен селекционер на Левски. Преди години той бе футболист на Литекс, а след това направи впечатляваща кариера в Италия, за да е готов за новото си призвание. При победата над Черно море във Варна румънецът бе седнал до изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев.

 

„Първите ми впечатления от играта на Левски са добри. Вие по-добре знаете, че в Левски липсваха няколко футболисти. И въпреки това отборът показа характер и се поздрави с победа, която ще вдигне самочувствието. Левски обаче е длъжен занапред да доминира повече и да печели по-убедително“, коментира пред „Меридиан Мач“ Патрашку.

 

„Селекцията е сложен процес. Ще оценим много добре ситуацията. За да изберем кои футболисти ще привлечем,първи трябва много добре да преценим какво качество ще остане при нас след края на сезона. Тогава ще се мисли за най-добрите решения на всеки пост“, добави румънецът.

 

„Сред новите попълнения ще има и българи, и чужденци. Водещото ще бъде да са наистина класни футболисти. Дали ще има румънци? Не се притеснявайте. Това че ние сме румънци не означава, че ще напълним отбора с наши сънародници. Работата ни е на първо време да мислим за доброто на Левски“, каза Патрашку.

 

„Решенията за новите попълнения ще ги взимаме всички. В Левски вече сме семейство, което ще сяда на масата да обсъжда случая на всеки един футболист по отделно и ще решаваме заедно“, завърши новият силен човек по трансферите.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK