Дунав

Людмил Киров пред F24: Постъпката на Попадийн е много глупава и ще понесе тежки санкции за нея, но раздяла с него не е обсъждана

Треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров бе доста критичен към поведението на Христо Попадийн по време на мача срещу Септември. Той си изкара червен картон заради среден пръст към феновете на русенци и в крайна сметка бе изгонен от игра.

В негово отсъствие "драконите" вкараха два гола с които отборът взе точка и реми 2:2 срещу столичани, а вчера привържениците на тима поискаха играчът да бъде натирен и да не играе повече за отбора. 

"Това, което направи Христо, беше изключително глупаво. Той ще си понесе последствията, като ще плати солена глоба по вътрешния правилник, а освен това ще си плати и картона, който си изкара по много глупав начин", обяви Киров пред Football24.bg.

"За съжаление цялото това добро впечатление, което той остави у мен с представянето си в мачовете до момента и което беше положително, на практика рухна с тази му постъпка. Нещата няма да останат същите при всички положения".

"Русе е футболен град и феновете са много на брой. Не можеш просто по този начин да тръгнеш срещу тях. Наистина съм разочарован от него".

"Не е коментирано негово освобождаване от отбора към днешна дата", каза още Киров. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK