Севлиево Янтра Габрово

Звездата на Севлиево Радо Байчев: Можем да вземем дербито с Янтра, време ми е да поиграя във Втора лига от следващия сезон

Утре е голямото дерби в Северозападната Трета лига между местните противници Севлиево и Янтра (Габрово), което ще бъде от 23-ия кръг. 

По тази причина потърсихме една от звездите на севлиевци Радослав Байчев, който заяви прeд Football24.bg, че отборът има сили да се справи с противника и да се доближи до второто място в класирането.

"Това е много важен мач за нас, все пак е местно дерби. Излизаме за трите точки и мисля, че имаме сили да се преборим за тях и да се доближим само на 4 точки от второто място", коментира той пред нашата медия.

"Отборът на Янтра е силен тим с добри футболисти, няма да ни бъде лесно. Мисля си обаче, че трите точки ще си останат в Севлиево". 

"Да не казвам голяма дума, но ако играем така, както ние можем няма да загубим мач до края на сезона и мисля, че можем дори да завършим втори в класирането".

"Не е важно кой бележи, важното е отборът да побеждава, защото преди всичко ние сме едно цяло. Треньорът ни мотивира да излизаме за победа във всеки един мач и ние винаги искаме трите точки, това е най-важното за Севлиево".

Към Байчев има сериозен интерес от няколко клуба във Втора лига, но въпреки това той не мисли за лятото, а е концентриран върху оставащите мачове до края на сезона.

"Не мога да мисля за оферти и странични неща, имаме важни мачове и съм концентриран само върху тях към момента. След края на сезона ще мисля какво ще правя за в бъдеще и кое ще е най-добре за мен. Мисля си, че като цяло ми е време вече да поиграя във Втора лига". 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK