Локомотив (ГО)

Мечев остава начело на Локо (ГО)

Локо ГО ще бъде воден и през следващия сезон от треньора Красимир Мечев. Той има договор до края на първенството през месец май. В разговори с ръководството обаче Мечев е изразил желание да продължи работата си в клуба. Железничарите също са доволни от него. Той пое тима в началото на тази година. Локо се движи 7-и във Втора лига, като под ръководството на Мечев е с баланс 4-2-1. В последните 5 мача железничарите са с 4 успеха и 1 равенство и си поставиха за цел да се борят за 6-о място.

 

Там е Поморие с 38 точки срещу 36 на Локо.

 

"Моето лично мнение е, че треньорският щаб трябва да остане. Мечев също е съгласен. Ще обсъдя моето становище с феновете на среща в четвъртък и ако получа подкрепа, ще му предложа нов договор", заяви президентът в оставка Георги Бижев.

 

"Според мен трябва да запазим целия треньорски щаб. Идеята ни е Лъчезар Русев да стане част от треньорското ръководство и да отговаря за интегрирането на наши юноши в отбора. Има засилен интерес на деца към футбола. В момента над 160 деца тренират редовно, а има още желаещи. Затова сме назначили и още един млад треньор - Цветомир Петров, така че нито едно дете няма да бъде върнато", допълни президентът.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK