Спартак (Пловдив)

Талант на Спартак (Плевен) на проби в Евертън

Нападателят на Спартак Плевен Красимир Тодоров ще изкара едноседмични проби в Евертън. Поканата е дошла от Антъни Рево и агенцията "Скаутинг тийм". Тодоров ще пътува за Ливърпул в средата на май. Той е капитан на националния отбор до 15 г. През зимата нападателят премина в Плевен от Берое заедно с треньора Радостин Александров.

 

Интерес към Тодоров има и от други клубове. За поканата от Евертън говори наставникът Александров, който е и директор на школата на Спартак Плевен: "Красимир е изключителен играч, който прави впечатление навсякъде. Поканата към него дойде преди лагера на националния отбор по-рано през април, но решихме да изчакаме, преди да му я дадем. Искахме да е фокусиран върху селекцията. Очакваме и други наши момчета да отидат на проби в чужбина", каза Александров.

 

"Методите ни на работа, културата, която сме изградили, както и изискванията към момчетата са сходни с онези, които се прилагат на запад", допълни Александров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK