Царско село

Стойне Манолов: Няма да сме като Верея

Собственикът на Царско село Стойне Манолов бе повече от доволен след нулевото равенство на отбора му срещу фК ЦСКА 1948 Сф, което донесе промоцията.

 

"Който не мечтае, той не постига целите си. Ние мечтаехме за това отпреди две-три години, когато започнахме нашия път в професионалния футбол. Ето, че се сбъднаха желанията ни след много труд и се-бераздаване. Мачът с Монтана бе повратен и бе двубоят, който ни убеди, че влизаме в Първа лига. Отворихме точкова разлика, която е трудна за достигане, но до края ще продължим да бъдем максимално твърди, без да допускаме грешки", коментира Манолов.

 

"Нужна ни е още класа при всички положения в отбора. Може и повече от пет футболисти да вземем, но ядрото на отбора ще се запази, тъй като имаме дългосрочни договори. Разполагаме с доста преотстъпени футболисти, които не знаем дали ще са тук и през следващия сезон. Може би ще вземем седем-осем човека, които да повдигнат класата. Смятам, че на 1 юли на стадиона ще има осветление и нови трибуни и ще играем тук, в нашия дом, в елита. На всички желанието ни е Никола Спасов да остане при нас. В крайна сметка решението е негово, защото ако получи оферти и друго развитие, ние ще му пожелаем късмет", коментира Манолов.

 

"Ако имате съмнения, че ние ще сме Верея или друг от отборите, които не могат да си позволят да са в Първа лига - не! Ще се утвърдим там, тъй като ще продължим коректността при финансите и в горното ниво на футбола у нас", потвърди Стойне Манолов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK