Верея (Стара Загора)

Президентът на Верея: Ще се договорим с всички, на които дължим пари

Верея има спечелени едва 6 точки от началото на сезона в Първа лига. Клубът претърпя множество треньорски рокади, както и смяна на собствеността. Към днешна дата изглежда проблемите нямат край, а треньорът Иван Вутов дори обяви, че клубът няма да вземе професионален лиценз.

 

"Ситуацията е трудна. Довършваме първенството. Дадохме шанс на много млади момчета", заяви председателят на Управителния съвет на Верея Хари Първанов.

 

"Трудно е от финансова гледна точка. Нямаме никой. който да ни подкрепя, така че се справяме с каквото можем", каза президентът Първанов, а по темата за това, че клубът има задължения към бивши състезатели, той заяви: "Смятам, че ще успеем да се договорим с всички футболисти, към които имаме задължения. Един път бяхме глобени от БФС, но на нас никой не ни каза за какво сме глобени".

 

Днес берейци гостуват на Витоша. Бистричани бяха разбити с 2:5 у дома от Ботев Вр в понеделник и сега са амбицирани да се реваншират.

 

"Ние сме готови да бъдем постоянни, въпросът е дали ще се получи всеки път. Този сезон натрупахме повече победи и точки, което успокоява. Не е важно кой ще вкара в оставащите мачове, а да се спасим", каза нападателят на тигрите Григор Долапчиев.

 

Треньорът на Витоша Росен Кирилов има да решава кадрови проблеми, след като трима титуляри са наказани - Купенов, Милчев и Лазаров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK