Локомотив (ГО)

Президентът на Локо (ГО) подаде оставка

Президентът на Локомотив (ГО) Георги Бижев реши да се оттегли от поста. Той подаде оставка, която ще бъде приета на Общото събрание на клуба, което е насрочено за 13 май. Именно на него ще бъде избрано и ново ръководство на клуба.

 

“Дълго размишлявах дали трябва да подам своята оставка и взех решение да напусна поста. Когато встъпих в длъжност, беше много тежко, защото имахме само един футболист - Евгени Александров, а финансово нещата не бяха розови. Мен работата не ме плаши и започнахме да градим чисто нов отбор. Привлякохме Тодор Киселичков за треньор и стартирахме добре“, започна Георги Бижев пред „Меридиан Мач“.

 

„В момента имаме отбор, който играе добре, с настроение, колективът е отличен. Премиите и заплатите се плащат редовно, на фирмите и доставчиците не се дължи нищо, само имаме задължения към НАП, но и тях плащаме в срок. През новия сезон 2019/20 остава едно ядро от 13 футболисти. Имаме желание да задържим още трима, но това е въпрос на договорка. Мисля, че и с тях ще се разберем. С нужните 3-4 нови класни попълнения Локо (ГО) ще е фактор в следващото първенство“, добави той.

 

„Подновихме договора на терньора Мечев за една година, защото и той, и ние искаме да работим заедно. Започнахме да внедряваме наши момчета от ДЮШ на клуба. Петима тренират с мъжкия отбор. Искаме в Горна Оряховица да има професионален футбол, защото сме футболен град и нашите фенове заслужават това на 100 процента. Решението за моята оставка е добре премислено и е свързано с мои лични и семейни дела, т.е. напускам по семейни причини. Това не означава, че след оттеглянето ми няма да помагам на клуба, напротив, ще го правя с най-голямо желание и удоволствие”, завърши Бижев.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK