Николай Стоилков пред F24: Митов направи страхотен колектив в Хебър, мисля че ще имаме добър отбор и във Втора лига

Централният бранител на Хебър (Пазарджик) Николай Стоилков смята, че отборът напълно заслужено е на път да си спечели мястото в професионалния футбол.

Пазарджиклии успяха да се справят с конкуренцията на Оборище (Панагюрище) и в крайна сметка вече може да се каже, че на 99,9% са си подсигурили целта.

Бившият футболист на Септември (Симитли) и Чавдар (Етрополе) счупи крак на 24-и октомври, но се очаква за следващия сезон да бъде на линия.

Възстановяването му върви доста добре и вече е започнал да тренира с отбора.

"Получих тежката контузия на 24-и октомври по време на двубоя с Германея (Сапарева баня). Наистина беше неприятен момент за мен, тъй като през всичките следващи срещи не можах да помогна на тима. За моя радост вече съм по-добре. Започнах да тренирам леко и да тичам. Очаквам да бъда готов за следващия сезон във Втора лига", сподели Стоилков пред Football24.bg.

"Отборът ни е в добро състояние. Николай Митов успя да направи много добър колектив. Заслужаваме да влезнем в професионалния футбол. Целта е почти изпълнена, остава ни една малка крачица до нейното пълно постигане".

"Имаме да спечелим още 1 точка, за да сме бетонирани на първото място, а до края има четири мача. Мисля си, че няма какво да стане. Имаме наистина добър треньор, който е водил големи отбори и който ни научи на много неща. Прави изключително интересни тренировки".

"Мисля, че Хебър ще има добър отбор и във Втора лига. Според мен отборът ще бъде конкурентоспособен на останалите".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK