Смолянският отбор Родопска слава спечели международен турнир по минифутбол в Охрид

Отборът на "Родопска слава" от град Смолян представи България на международен футболен турнир по минифутбол в Охрид. 

След 3 победи в първата фаза на турнира те трябваше да се изправят на финала срещу представителя на домакините и соченият за фаворит отбор на "Църна Река".

След 1:1 в редовните 40 минути се стигна до дузпи в които нашите момчета грабнаха победата след 7:6 и така завоюваха медалите и купата. 

Играещият треньор на българския отбор Георги Чакъров изрази благодарности към домакините на турнира за цялата организация и гостоприемството.

"Това беше един футболен празник. Имаше настроение в отбора и е радващо, че спечелихме медалите, но не това е най-важното. Момчетата се забавляваха. Организацията бе на перфектно ниво и се получи много хубав турнир", обяви Чакъров, който е бивш футболист на Левски, Черноморец Поморие, Нефтохимик и Дунав Русе. 

Той изрази още благодарности на почетния председател на българската федерация "СЗ" Костадин Пързулов, президента на отбора Николай Бинев и на всички момчета за отношението и прекрасното представяне.

Отборът на Родопска слава: 

Вратар: Митко Мазаров

Защитници: Бисер Маринов, Димитър Коровски, Емил Келешев, Ивайло Сапунджиев

Полузащитници и нападатели: Николай Почалиев, Христо Ковачев, Мартин Ковачев, Христо Вангелов, Павел Петков, Лъчезар Чавдаров.

Домакин на отбора Валентин Касабов

Играещ треньор: Георги Чакъров

Президент на отбора: Николай Бинев

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK