Хебър (Пз)

Хебър иска Борис Галчев

Сензационен трансфер може да направи аматьорският Банско. Козлите са в напреднали преговори с капитана на Септември София Борис Галчев, който вече е имал няколко срещи с изпълнителния директор на клуба Крикор Румян.

 

35-годишният бивш халф на Пирин Благоевград, ЦСКА, Динамо Букурещ и Ботев Пловдив е дал дума, че ще приключи кариерата си именно на стадион "Свети Петър", пише в. "Банско утре".

 

В момента Галчев, който е 2-кратен носител на Купата на България с армейците, е с действащ договор със Септември до 30 юни. Самият играч обаче вече нямал желание да остава в тима. Оферта към родения в Добринище полузащитник е отправил и новият член на Втора лига Хебър Пазарджик. Както е известно, начело на тима е бившият наставник на Септември Николай Митов. Желанието му е било да подсили тима си за професионалния футбол с опитни играчи. Очаква се Галчев да вземе своето решение къде ще продължи до края на месеца.

 

Митов пък посвети победата над Беласица в Петрич и последвалата промоция на отишлия си без време помощник на Хебър Петьо Ковачев.

 

"Много съм щастлив, че Пазарджик отново има отбор в професионалния футбол. Мисля, че напълно заслужено спечелихме тази промоция. Желая да поздравя всички играчи, които направиха така, че да имаме тази голяма преднина и да се класираме във Втора лига, при това няколко кръга преди края на сезона. Не беше лесно да бъдат пределно концентрирани толкова дълго време, но те дадоха най-доброто от себе си и заслужено триумфирахме. Искам да поздравя всички, които работят в Хебър, както и моите помощници - първия ми асистент Радослав Вардаров, кондиционния ни треньор Георги Петров, наставникът на вратарите Васил Василев, както и на помощника ми Петьо Ковачев, който скоро ни напусна от този свят. Сигурен съм, че той ни гледа отгоре и е много щастлив за този успех, в който има сериозна заслуга. Това влизане е и за него, той много го искаше и чакаше", каза Митов през сълзи.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK