Монтана

Нов тъпан дава сили на Монтана

Агитката на Монтана ще удари сериозно рамо на тима във важното домакинство на Пирин с нов тъпан. Музикалният инструмент дори бе осветен в местната църква, за да може звуците му да носят само победи. Домакините нямат право на издънка срещу „орлетата“, които се борят за оцеляване, за да запазят второто място в класирането. Капитанът Иван Михов, който е контузен ще бъде заменен от Борислав Стойчев. „Всеки мач за Монтана е важен. Трябва да спечелим задължително”, коментира Атанасов.

 

„Аз знам само, че ние трябва да излезем и да се представим на стадион „Огоста“ повече от добре, за да излезем крайни победители от този сблъсък. Съдбата на Пирин си зависи само от Пирин. Имаме два мача докрая, водим с точка пред преките си конкуренти Несебър и Кариана. Всичко е в нашите глави и крака. Неприятно и потискащо действа на тези млади момчета съмнението и недоверието в техните възможности преди такива важни мачове“, коментира треньорът на Пирин Иван Стойчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK