Левски

Левски примамва халф с 20 000 евро

Диего Фабрини е отрязал Динамо Букурещ. Причината за това е малката заплата, която са му обещали „червените кучета“. Тимът бил готов да му плаща само 10 000 евро на месец. Италиаценът обаче настоявал за двойна заплата. Освен това искал да получи и 50 000 евро на ръка при подписването на договора, Фабрини направи фурор с екипа на Ботошани и от другата страна на Дунав не спират да го хвалят. „Сините“ следяха изкъсо изявите му. Според медиите в Румъния от „Герена“ са готови да изпълнят условията му, нищо че Йоан Бекали твърдеше, че ще има таван за възнагражденията от 15 000 евро. Левски обаче не е единствената алтернатива за него. Агентът му разкри, че Фабрини имал и доста изгодно предложение от Южна Корея.

 

Решаваща дума за бъдещето цяла да има и съпругата му. Тя ще избира между София и Азия.

 

Едно нещо обаче било сигурно - тя не иска повече да стои в Ботошани. Така Фабрини ще запише още един нов отбор във визитката си. До този момент в нея има 11 клуба. По този показател обаче Валери Божинов го бие - 15!

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK