Левски

Георги Тодоров за мача с ЦСКА: Ще се радвам да ги спрем за титлата

Старши треньорът на Левски – Георги Тодоров, даде пресконференция преди дербито с ЦСКА-София.

 

 

„Нямам проблеми със състава. Единствено Деян Иванов, който е наказан.

 

Унтонджи е готов да започне. Колко ще изкара е друго.

 

Проблем е, че Станислав Костов не е пълноценен. Опитах да го запазя срещу Лудогорец, но се наложи да влезе. Почувства болки вчера. Трудно ще изкара 90 минути.

 

Не виждам какво спокойствие може да има в нашите футболисти. Играем срещу ЦСКА. Дали е София… Но играем срещу ЦСКА. Това е мач, който се чака цяла година. Тези мачове се печелят най-вече с характер. Няма как да е по-маловажен този мач за нас.

 

Добър противник. Пред нас са и се борят за първото място. Уважение към ЦСКА, но ние трябва да играем добре и да търсим победата. Ако победим, ще имаме надежди за второто място. В нашето първенство трудно стават изненади, но ще имаме надежда 3-4 дни. Надявам се с евентуална победа да намалим малко болката на Деян.

 

Ние играем мача за нас. Ще се радвам ако ги откажем титлата. Ние като не можем да се намесим, поне да не са те.

 

По-реалистично е да играем бараж, няма какво да се заблуждаваме. Ще е тежък дотолкова, колкото ние си го направим.

 

Мисля, че възходът е заслуга на футболистите. Надявам се да продължи така, защото само победите създават самочувствие и увереност. Предстои идването на нов треньор. Нормално е да погледне футболистите от най-добрата страна, за да прецени кой ще му е необходим.

 

Ако Хубчев ми поиска мнение, бих му споделил. Но да го съветвам не е редно.

 

Като гледам мачовете на ЦСКА- първите 20 минути тотална преса, после се отдръпват на среден блок. Ние ще сме готови за всичко. Но без да атакуваме, без удари, без желание, много трудно ще се победи.

 

Няма тъга, че ми остават само 2 мача. Радвам се, че на футболистите им се върнаха усмивките. Но заслугата е изцяло тяхна“, коментира Георги Тодоров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK