Ботев Пловдив

Феновете на Ботев (Пловдив) изразиха подкрепа към Киров, футболистите и Георги Самуилов

Сдружение ПФК Ботев ,Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) и Обединени фракции Бултрас изразиха подкрепата към старши треньора Николай Киров, както и към президента на Ботев Георги Самуилов в работата му по доизграждането на "Колежа".

 

 

Вижте пълното съобщение без редакторска намеса:

 

 

Уважаеми Ботевисти,

 

 

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас Ви благодарим за невероятната подкрепа, която получи нашият любим тим на финала за Купата на България! За пореден път доказахме кой е най-обичаният отбор в Пловдив. За жалост, резултатът от мача е негативен, но това не променя нашата любов към Ботев!

 

 

Категорично заявяваме безрезервната си подкрепа към старши треньора Николай Киров, треньорския и медицинския щаб, както и към футболистите в отбора! През последните години всички те ни донесоха много радости, незабравими мачове и трофеи, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на поколения ботевисти, което няма да забравим! Никой не е безгрешен и се надяваме всеки от тях да си е взел поука и в бъдеще всички заедно да продължават да ни радват с нови успехи.

 

 

Същевременно уверяваме г-н Георги Самуилов, че може да разчита на нашето пълно съдействие в своите усилия по довършването на Колежа, което ние очакваме с огромно нетърпение, както и по цялостното развитие на ПФК Ботев Пловдив.

 

 

Г-н Самуилов, вярваме, че човек с Вашето положение няма да допусне странични фактори да провалят осъществяването на мечтата на всички ботевисти. А недоброжелателите, които се опитват да разединят жълто-черната общественост, нека знаят, че опитите им са обречени на провал!

 

 

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK