Струмска слава

Кой е Владо Димитров? Футболът му е само хоби, а постави всички треньори във Втора лига в малкия си джоб

До преди две години името Владимир Димитров не беше изобщо познато в професионалния футбол. Сега обаче той е сред най-обсъжданите имена във Втора лига.

Специалистът е треньор на Струмска слава и отборът му разполага с най-малкия бюджет в професионалния футбол на България, а в Радомир се дават най-малките заплати във втория ешалон.

Клишето, че нищо не става без пари у нас, обаче бе разбито на пух и прах в този симпатичен на пръв поглед тим. 

Радомирци напук на всички и на всичко направиха страхотен футболен колектив, който вчера успя да финишира на 6-ото място от общо 16 отбора.

Това говори красноречиво, че когато се работи с желание и мерак и когато в главите на футболистите парите не са на първо място нещата се получават.

В момента спокойно може да се каже, че не Пирин, не Марек, не Вихрен, а Струмска слава е гордостта на Югозападна България.

Отборът, който със сигурност ще привлече неутралния зрител, тъй като се стреми да действа биткаджийски на терена и отново могат да се видят хъса и желанието у родния футболист.

При всички положения градът е в еуфория, а пък Димитров определено заслужава нещо повече за в бъдеще. 

И не на последно място не може да не се отбележи дебело, че футболът всъщност е само хоби за Димитров, който обаче има огромно желание да се развива в това поприще и в момента кара необходимия лиценз.

Той се занимава с животни и има ветеринарно образование, като това е неговата основна работа.

Снимка: Котаспорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK