Кариана (Ерден)

Великов си свърши перфектно работата в Кариана, отборът вече си утвърди името сред професионалистите

Преди няколко месеца Веселин Великов, който влезе в гръм и трясък в историята на Дунав Русе с успехите, които пожъна начело на отбора, пое изненадващо Кариана (Ерден).

Всички като цяло бяха скептично настроени към този футболен проект поради факта, че отборът се намира в монтанското село Ерден и се очертаваше да бъде отбор еднодневка.

Нещата обаче станаха сериозни и през този сезон Кариана успя да си извоюва име сред професионалистите, след като в доста от мачовете отборът показа добър футбол и спечели доста точки.

Великов пък свърши перфектно своята работа за която бе взет. Целта бе изпълнена - отборът бе спасен от изпадане и ще може да мисли за своя втори исторически сезон сред професионалистите.

Освен това се забеляза, че сред трибуните на китния стадион в селото идват все повече и повече хора, и все повече и повече футболни личности.

Дали няма да направи чудото, което направи с Любимец и с Дунав, когато от аутсайдери прати двата тима на върха във Втора лига? Нищо не се знае.

Мечтите на собственика на Кариана Милан Йосифов - Бай Милан обаче са големи и както той е казвал апетитът идва с яденето.

А Великов е показал с годините, че Втора лига му е позната и от двамата могат да се очакват само сериозни неща. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK