Струмска слава

Струмска слава тества куп българи и чужденци

Струмска слава организира камп с български и чуждестранни играчи. От вчера до 3 юни в Радомир ще си дадат среща футболисти аматьори, на които ще бъде дадена възможност да се докоснат до професионалния футбол. 16 души вече провеждат двуразови тренировки.

 

Сред тях има американци, испанци, канадец, французин, колумбиец и няколко българи. Очакват се още четирима играчи, чието пристигане се е забавило по организационни причини, футболистите са настанени в квартири в града.

 

Планирани са няколко срещи, след което най-добре представилите се е възможно да получат предложение от ръководството на Струмска слава за подписване на договор. "От участниците в кампа 2-3-ма да се впишат в отбора, ще бъде успех", смята старши треньорът на втородивизионния тим Владимир Димитров.

 

Ръководството на клуба възнамерява да превърне проявата в традиция и ежегодно преди подготовката да събира аматьори от страната и чужбина. Димитров е доволен от представянето на отбора, който завърши шести във Втора лига, но никой от състава не трябва да се чувства сигурен, ако не се развива и не подобрява качествата си.

 

"Нито един футболист не е застрахован, независимо от удовлетворението от играта им, трябва да надграждаме", заяви наставникът на радомирци. Той се надява участниците в кампа да останат доволни и всяка следваща година в Радомир да идват все подобри футболисти.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK