Созопол

Румен Димов пред F24: Созопол е готов да се съобрази с всяко едно решение на БФС, но нашето желание е да играем във Втора лига

Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов обяви пред Football24.bg, че отборът иска да играе във Втора лига, но въпреки това от клуба ще се съобразят с всяко едно решение на БФС.

Централата трябва да реши кой да заеме мястото на Верея във втория ешалон, след като със сигурност заралии няма да получат лиценз за професионален футбол предвид факта, че отборът има много дългове.

Освен това от самия тим бяха обявили преди броени дни, че едва ли отборът ще има амбиции да играе отново професионално и вероятно ще бъде в Трета лига.

Вариантите тук сега са няколко, а един от тях е вторите отбори в третия ешалон да играят баражи помежду си, за да определят новия член на втория ешалон, но БФС ще трябва да вземе своето решение. Свързахме се с Димов като един от шефовете на въпросните втори отбори - в случая Созопол.

"БФС ще вземе решение какво да стане оттук насетне, а ние сме готови да се съобразим с всяко едно решение на централата. Нашето желание обаче е да участваме във Втора лига. Все пак обаче ще се види какво ще се случи и дали ще има бараж или не. Това не зависи от нас, а от централата", обяви той пред нашата медия. 

Снимка: Котаспорт

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK