Ливърпул

Ливърпул се раздели с двама

Отборът на Ливърпул обяви раздялата с Даниел Стъридж и Алберто Морено.

 

Контрактите на двамата изтичат в края на месеца и няма да бъдат подновени.

 

"Даниел си заслужи правото да бъде считан за един от най-великите футболисти в новата история на Ливърпул. Той дойде в труден момент за тима, когато се опитвахме да изградим отбора наново. Стъридж отбеляза някои изключително важни попадения. Стъридж е един от играчите с най-добър завършващ удар, които съм виждал. Даниел трябваше да бъде търпелив и да помага, когато се налагаше, но дори тогава той имаше важна роля", коментира Клоп.

 

"Същността на Алберто се вижда на терена. Той е жизнен, кипи от енергия и винаги е позитивен. Морено винаги се раздава в името на отбора. През последните две години той не получи достатъчно игрови минути, но приносът му не трябва да бъде омаловажаван. Заради начина, по който тренираше, целият тим винаги даваше максимума от себе си. Морено е играч от Световна класа и знам, че в близкото бъдеще той отново ще бъде част от испанския национален тим”, коментира Морено по адрес на Морено.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK