Краси Илиев си тръгна от Кариана, благодари сърдечно на Веско Великов и Бай Милан за съвместната работа и коректното отношение

Полузащитникът Красимир Илиев се раздели с Кариана (Ерден) и в момента е свободен за нови предизвикателства. 

Той помогна на отбора в тежките битки през втория полусезон във Втора лига и бе един от играчите с основен принос за оцеляването на новака.

"Благодаря на хората от Кариана, че ми подадоха ръка през зимата. Треньорът Веселин Великов и собственикът Милан Йосифов са изключително амбициозни и вярвам, че пътят пред отбора е добър. Искам да използвам тази трибуна да благодаря специално на Веско за подкрепата, която ми оказа през времето, през което бях там, както и на Бай Милан за всичко. Мисля, че този проект може да бъде успешен", обяви самият Илиев при раздялата с ерденчани.

По наши информации той вече има няколко оферти на масата, като не е изключено да заиграе и в чужбина от идния сезон. 

Football24.bg научи още, че с оглед на добрите отношения между него и Кариана вратата на клуба е винаги отворена за него, но за момента пътищата на двете страни се разделят.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK