ЦСКА

ЦСКА сваля цените и на картите

Днес се очаква от ръководството на ЦСКА-София да обявят цената на билетите и абонаментните карти за новия сезон, пише „Тема Спорт“. Стойността ще бъде чувствително занижена. Пропуските вече ще са по 12 лева за сектор А, 8 за В и 6 за Г, което с над 40% по-ниско от предходната кампания. През миналия сезон входните талони бяха съответно по 20, 15 и 10 лева. Това ще доведе и до сериозно намаляване на цената на сезонните карти. През миналата година те бяха 290 лв. за А, 180 за В и 90 за Г. Сега вероятно ще поевтинеят в диапазона 180-200 за А, 110-130 за В и 60-80 за Г.

 

 

Една от причините за намаленията е ниската посещаемост на домакинските срещи през изминалия сезон. Досегашните цени отблъскваха много от феновете, тъй като не отговарят на състоянието на стадиона. Решението да се свали стойността на пропуските бе оповестено пред привърженици по време на срещата им с Гриша Ганчев в средата на месец май.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK