ЦСКА

ЦСКА: Няма да продаваме никой

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че отборът няма да се раздели с нито един от водещите си играчи. "Мисля, че изходящи трансфери няма да бъдат осъществени през летния период. Ще вземем вратар, той ще е чужденец. Направихме оптималното в този трансферен прозорец и се надяваме резултатите да го докажат. Селекцията ни е почти готова, на 90 процента е. Скоро ще завършим привличането на играчи за още една-две позиции, за да сме напълно окомплектовани", каза Стоилов.

 

Пред трансфер на "Армията" е ирландското крило Греъм Кери. Според "Дейли Мирър" той вече е в София и е преминал медицински прегледи. Адвокат Станислав Трендафилов пък заяви, че клубът има средства за строежа на нов стадион. "От собствениците на клуба е осигурено изцяло и пълно финансиране, общата инвестиция е в ориентировъчен размер на 45-60 милиона евро", каза той и посочи, че съоръжението може да бъде изградено за период от около 1,5 години.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK